Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/clients/client0/web107/web/system/libraries/Database/MySQL/DatabaseConnection.php on line 74


Laminate technology

A DEKODUR a jövőnek fejleszt

Mert a környezetvédelem rendkívül fontos számunkra, a DEKODUR már hosszú idő óta ragaszkodik kizárólag természetes és újrahasznosított anyag felhasználásához a dekoritlemez gyártásában. Ma már büszkén mutatjuk be Önöknek forradalmian új termékünket, egy ökológiai értékkel bíró termékünket a szokásos dekoritlemezek közepette.

Újonnan kínáljuk és ezúton mutatjuk be a fejlesztési osztályunk és a dresdai Faipari Műszaki Intézet laborja által bevizsgált és hivatalosan elismert termékünket a formaldehid és fenol-mentes magas nyomáson gyártott dekoritlemezünket.


Ezen „zöld” lemezeknek a formaldehid kibocsátása 0,01 PPM ( parts/million) alatt van, megfelelve a EN DIN 717/1 szabványnak.
A maglemez 100%ig másodlagos biológiai komponensből , teljes egészében újrahasznosítható alapanyagból készül. Összehasonlítva a hagyományos dekoritlemez gyártással , mi most Önökkel együtt jelentősen hozzájárulunk a CO2 kibocsátás csökkentéséhez, és védjük a környezetet.
A DEKODUR a jövőnek fejleszt

KÖRNYEZETBARÁT - TERMÉSZETVÉDŐ - ÚJRAHASZNOSÍTÁS

Dekodur zöldtérkép503 error! Class bd4bwlz8 could not be found.512